سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شیوع تب برفکی تولید شیر و گوشت را ۲۰ درصد کاهش داد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 06 دی 1404 - 07:40
عضو اتحادیه دامداران گفت: با توجه به شیوع تب برفکی و کاهش تولید شیرخام پیش بینی می‌شود که تا پایان سال تولید به ۹ میلیون تن برسد.
توليد،گوشت،شير،قيمت،شيرخام،كنجاله

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - مجتبی عالی عضو اتحادیه دامداران گفت: شیوع تب برفکی در استان های درگیر از جمله تهران و اصفهان منجر به کاهش ۱۵ تا ۲۰ درصدی تولید گوشت و شیر را به همراه داشته است.
به گفته وی، کمبود و گرانی قیمت نهاده های دامی همچون کنجاله سویا در افت تولید و افزایش قیمت شیر و گوشت قرمز اثر گذار بوده است.
عالی ادامه داد: با توجه به کمبود عرضه ذرت، جو و کنجاله سویا در سامانه بازارگاه، نرخ ذرت علوفه ای، کاه و یونجه در بازار نوسان داشته که تمامی این عوامل بر قیمت تمام شده شیر و گوشت قرمز اثر گذار است.
عضو اتحادیه دامداران گفت: اگر دولت تمهیداتی را اتخاذ نکند، پیش بینی می شود با استمرار روند کاهش فعلی، تولید شیرخام تا پایان سال به ۹ میلیون تن برسد.
هرچند برآورد اولیه برآن بود که امسال تولید شیرخام به ۱۳ میلیون تن می رسد.