سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدارس ابتدایی استان قم فردا ۶ دی‌ماه غیرحضوری شد

اعتماد | همه | جمعه، 05 دی 1404 - 21:18
کارگروه اضطرار آلودگی هوا اعلام کرد: به دلیل احتمال آلودگی هوا، مدارس ابتدایی شهر‌های قم، جعفریه، سلفچگان و قنوات به صورت غیر حضوری فعالیت خواهند کرد.
مدارس،هوا،آلودگي،روز،كارگروه،شهرستان

کارگروه اضطرار آلودگی هوا اعلام کرد: به دلیل احتمال آلودگی هوا، مدارس ابتدایی شهر‌های قم، جعفریه، سلفچگان و قنوات به صورت غیر حضوری فعالیت خواهند کرد.
کد خبر: 754025 | ۱۴۰۴/۱۰/۰۵ ۲۱:۱۳:۲۵
بر اساس مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا و با توجه به احتمال آلودگی هوا در روز آتی، تمامی مهد‌های کودک، پیش دبستانی‌ها و مدارس دوره اول و دوم ابتدایی در استان به جز مدارس شهر‌های کهک، قاهان و دستجرد در دو نوبت صبح و بعدازظهر، در روز شنبه ۶ دی‌ماه، غیرحضوری خواهد بود.
به گزارش صداوسیما، همچنین مدارس روستا‌های بخش مرکزی شهرستان قم (قنوات و روستا‌های تابعه)، بخش مرکزی شهرستان جعفرآباد و بخش سلفچگان به صورت غیرحضوری خواهند بود.
براساس مصوبه کارگروه اضطرارآلودگی هوا، همه مدارس روستا‌های شهرستان کهک و روستا‌های بخش‌های خلجستان و قاهان به صورت حضوری فعالیت می‌کنند.
گفتنی است مدارس دوره اول و دوم دبیرستان، دانشگاه‌ها، ادارات دولتی و بانک‌ها در روز شنبه باز بوده و شامل این تعطیلی نمی‌شوند.
زنان باردار و کارکنان دارای بیماری‌های زمینه‌ای نیز می‌توانند با نظر مدیران دستگاه‌ها از دورکاری استفاده نمایند.
هم‌استانی‌ها به ویژه گروه‌های حساس (کودکان و سالمندان، بیماران قلبی و ریوی و زنان باردار) باید در روز شنبه، توصیه‌های بهداشتی از جمله کاهش حضور و فعالیت در فضای باز و استفاده از ماسک را به صورت جدی رعایت کنند.