سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پاک‌نژاد: حجم فروش نفت خوب است

مشرق | اقتصادی | جمعه، 05 دی 1404 - 14:41
وزیر نفت گفت: حجم نفت و به اصطلاح تعداد بشکه نفت‌هایی که می‌فروشیم، عدد خوبی است و این روند همچون گذشته ادامه دارد.
نفت،كشور،فروش،مؤلفه

به گزارش مشرق، محسن پاک‌نژاد در گفتگوی تلویزیونی در پاسخ به اینکه فروش نفت در چه شرایطی قرار دارد، اظهار کرد: وقتی صحبت از فروش نفت می‌کنیم، یک بخش، کمیت فروش است، اصطلاحاً تعداد بشکه نفت‌ها و حجم نفتی که می‌فروشیم.
این عدد خوب است، یعنی کمافی‌السابق این روند ادامه دارد.
وی افزود: بخش دیگر برمی‌گردد به قیمت.
قیمت دو مؤلفه دارد، یک مؤلفه شاخص‌های بین‌المللی است که در مقایسه با پارسال افت قابل توجهی داشته‌اند که اساساً در کنترل صنعت نفت ایران نیست، به شاخص‌های بین‌المللی مربوط است و این بخش ممکن است بعضاً در حوزه‌هایی بر درآمد کشور اثرگذار باشد.
وزیر نفت تصریح کرد: کاری که ما می‌کنیم این است که با همین راه‌اندازی‌ها، افتتاح‌ها و پیگیری طرح‌های توسعه میادین نفتی کشور، حجم تولید را بالا ببریم، میزان فروش‌مان که از لحاظ کمیت افزایش پیدا کند، آن کاهش شاخص‌های بین‌المللی را می‌توانیم پوشش دهیم و کمک کنیم که درآمد کشور کمافی‌السابق پایدار و بر اساس روال و نیازمندی‌های کشور افزایش پیدا کند.