خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 04 دی 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 04 دی 1404 - 17:24
همزمان با تداوم نقض‌های مکرر آتش‌بس در جنوب لبنان، یک حمله هوایی جدید به خودرویی در این منطقه، به کشته شدن دست‌کم یک نفر انجامید.
رژيم،صهيونيستي،لبنان،حمله،قرار،جنوب

به گزارش مشرق، روزنامه الاخبار گزارش داد که عصر امروز، یک حمله هوایی از سوی رژیم صهیونیستی یک خودرو باری کوچک را در جنوب لبنان هدف قرار داد که بر اساس اطلاعات اولیه، در نتیجه این حمله یک نفر جان خود را از دست داده است.
طبق این گزارش، این حمله یک خودروی «پیکاپ» را در اطراف منطقه جمیجمه – صفد البطیخ هدف قرار داده است.
در همین حال، ارتش رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای مدعی شد که در این حمله، «یکی از نیروهای حزب‌الله» را در منطقه جمیجمه در جنوب لبنان هدف قرار داده است.
این حمله در چارچوب سلسله نقض‌های مکرر رژیم صهیونیستی علیه توافق آتش‌بسی صورت می‌گیرد که سال گذشته میان لبنان و رژیم صهیونیستی برقرار شده بود.
بالغ بر یک سال از توافقی که قرار بود جنگ رژیم صهیونیستی علیه لبنان را متوقف کند، می‌گذرد؛ اما واقعیت میدانی چیزی جز ادامه حملات این رژیم با هزاران نقض توافق، نبوده است.
رژیم صهیونیستی با وجود ادامه تجاوزات روزانه خود به مناطق جنوب لبنان، با همراهی آمریکا با تحت فشار قرار دادن بیروت، درصدد پیش بردن طرح خلع سلاح مقاومت اسلامی این کشور است.