خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 04 دی 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲ شهید در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به شرق لبنان

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 04 دی 1404 - 15:40
در حمله هوایی امروز رژیم صهیونیستی به شرق لبنان، ۲ تن به شهادت رسیدند.
صهيونيستي،لبنان،رژيم،شهرك،حملات

به گزارش مشرق، خبرنگار شبکه خبری «المیادین» مستقر در منطقه بقاع امروز پنج شنبه اعلام کرد، در نتیجه حمله پهپادی امروز رژیم صهیونیستی به یک دستگاه خودرو در جاده شهرک «حوش سید علی» در شرق لبنان، ۲ تن به شهادت رسیدند.
خودرویی که در شرق لبنان هدف پهپاد رژیم صهیونیستی قرار گرفت
بامداد امروز نیز بالگردهای رژیم صهیونیستی بمب‌های انفجاری را به شهرک «حولا» در جنوب لبنان پرتاب کردند که در نتیجه آن یک بیل مکانیکی و چند دستگاه خودرو آسیب دیدند.
نیروهای اشغالگر صهیونیستی پس از نفوذ به شهرک کفرکلا، یکی از ساختمان‌های آن را منفجر کردند.
حملات متجاوزانه به لبنان در چارچوب نقض‌های مستمر حاکمیت لبنان، قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت و توافق توقف حملات توسط رژیم صهیونیستی انجام می‌شوند، این توافق ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ میان حزب‌الله لبنان و رژیم صهیونیستی به امضا رسید.