خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 03 دی 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه بر یک شهرک جدید در جنوب شرقی اوکراین مسلط شد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 03 دی 1404 - 17:06
روسیه می‌گوید یک شهرک در استان زاپوریژیا را تصرف کرده و نبرد‌های سنگین آن در شرق و جنوب اوکراین ادامه دارد.
اوكراين،منطقه،دونتسك،روسيه،توليد،تصرف،تخليه

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که در ادامه پیشروی‌های نظامی خود، شهرک «زارچنویه» در منطقه زاپوریژیا اوکراین را تصرف کرده است.
این وزارتخانه تصاویری از حملات به مواضع اوکراینی‌ها را منتشر کرده و افزود که منطقه‌ای به مساحت ۹ کیلومتر مربع را تصرف کرده است.
وزارت دفاع روسیه همچنین از نبرد‌های سنگین در مناطق دونتسک، خارکف، سومی، دنیپروپتروسک و خرسون خبر داد و اعلام کرد که بیش از ۱۴۰۰ سرباز اوکراینی کشته شده‌اند.
به طور جداگانه، اوکراین دستور تخلیه اجباری کودکان از ۱۹ شهرک در منطقه دونتسک را صادر کرد.
گفته می‌شود این تصمیم پس از جلسه ستاد هماهنگی تخلیه به ریاست «اولکسی کولبا» معاون نخست وزیر گرفته شده است.
منطقه زاپوریژیا در جنوب‌شرقی اوکراین یکی از مراکز مهم صنعتی و تولید انرژی این کشور است و تأمین‌کننده بخش بزرگی از برق اوکراین محسوب می‌شود.
این منطقه پیش از جنگ یکی از قطب‌های تولید صنعتی و مهندسی اوکراین بود و نقش استراتژیک در اقتصاد آن داشت.
از سوی دیگر، منطقه دونتسک در شرق اوکراین واقع شده و بخشی از منطقه دونباس است که روسیه قصد ضمیمه کردن آن را دارد.
دونتسک پیش از جنگ یکی از مراکز بزرگ صنعت، زغال سنگ و تولید در اوکراین بود.
این منطقه به دلیل منابع طبیعی غنی و جمعیت زیاد آن، برای اوکراین از اهمیت بالایی برخوردار است.
منبع: الجزیره