آزار شیطانی دختر ۱۷ ساله بعد از آشنایی در فضای مجازی
معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری فردی خبر داد که متهم به آزار و اذیت یک دختر 17 ساله است.
معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری فردی خبر داد که متهم به آزار و اذیت یک دختر 17 ساله است.
کد خبر: 753729 | ۱۴۰۴/۱۰/۰۳ ۰۹:۴۸:۳۱
معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری فردی خبر داد که متهم به آزار و اذیت یک دختر 17 ساله است.
به گزارش اعتمادآنلاین، سرهنگ کارآگاه مرتضی نثاری در تشریح جزئیات این پرونده اظهار داشت: در اواخر آذر ماه امسال دختری 17 ساله با ارائه پروندهای از شعبه ۱۳ دادگاه کیفری یک تهران به اداره شانزدهم پلیس آگاهی مراجعه و اعلام کرد که در اوایل مردادماه بهدلیل اختلافات خانوادگی از منزل پدری خود در شهرهای شمالی خارج شده و به تهران آمده است.
وی افزود: شاکی مدت کوتاهی را در پارکها و پایانههای مسافربری سپری کرد و در فضای مجازی با فردی آشنا شد که خود را مدیرعامل یک شرکت معرفی و با فریب، وی را به منزلی در شهرستانهای شرقی تهران منتقل کرد.
به گفته این مقام انتظامی، متهم در یکی از شبها با تهدید و اجبار اقدام به آزار شاکی کرد و سپس وی را از منزل بیرون کرد.
سرهنگ نثاری با اشاره به اینکه متهم پس از وقوع جرم متواری شده بود، گفت: با دستور مقام قضایی و علیرغم طرح اولیه پرونده در حوزه شهرستان مورد نظر، رسیدگی مجدد بهمنظور تسهیل روند پیگیری و حمایت از شاکی به اداره شانزدهم پلیس آگاهی ارجاع شد.
وی ادامه داد: در جریان تحقیقات گسترده پلیسی، متهم با شگردهای اطلاعاتی و پلیسی در میدان منیریه تهران شناسایی و در عملیات کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر شد.
معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت تصریح کرد: بررسیها نشان داد هویت اصلی متهم فرزاد است که دارای سوابق متعدد سرقت منزل بوده و پیشتر نیز بارها توسط پلیس دستگیر شده است.
سرهنگ نثاری در پایان گفت: متهم در ابتدا منکر جرم بود که پس از مواجهه حضوری با شاکی و ارائه مستندات، به بزه ارتکابی اعتراف کرد و با صدور قرار بازداشت موقت روانه زندان شد.