خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 02 دی 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش خیبر به ادعای سپاهان برای استفاده از بازیکن غیرمجاز

مشرق | ورزشی | سه شنبه، 02 دی 1404 - 16:06
باشگاه خیبر مدعی شد امیرحسین فارسی مشکلی برای حضور در دیدار با سپاهان نداشته است.
تيم،خيبر،سپاهان،بازيكنان،بازي

به گزارش مشرق، از ساعات گذشته خبری در رسانه‌ها پیرامون شکایت باشگاه سپاهان از امیر حسین فارسی زننده یکی از گل‌های خیبر به این تیم مطرح شده است.
میثم رحمانی مدیر رسانه‌‎ای تیم فوتبال خیبر در این خصوص به رسانه رسمی این باشگاه گفت: تمامی مدارک بازیکنان تیم خیبر در اختیار سازمان لیگ است و مشکلی پیرامون بازی این بازیکن مقابل سپاهان وجود نداشت.
پیش از شروع مسابقه سوالی برای ناظر بازی در خصوص این بازیکن ایجاد شد که در همان لحظات استعلام لازم از سازمان لیگ و مسئولان مربوطه صورت گرفته شد و تمامی بازیکنان تیم بدون هیچ مشکلی در فهرست تیم قرار گرفتند.
وی افزود: فارسی و تمامی بازیکنان خیبر با مجوز لازم در مسابقه با سپاهان به میدان رفتند و همانطور که همه مشاهده کردند با ارائه یک بازی بدون حرف و حدیث، حریف متمول خود را درون زمین شکست دادند.