خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 02 دی 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رسانه عبری: مصر به سمت بازنگری در توافق صلح ۱۹۷۹ با اسرائیل حرکت می‌کند

اعتماد | همه | سه شنبه، 02 دی 1404 - 09:58
یک سایت عبری اعلام کرد که در سایه تحولات ژئوپلیتیک منطقه، قاهره به سمت بازنگری و اصلاح توافق صلح ۱۹۷۹ با اسراییل پیش می‌رود.
عبري،مصر،سايت،قاهره،گزارش،اسرائيلي،توافق،صلح،هوايي،اصلاح،بازنگري

یک سایت عبری اعلام کرد که در سایه تحولات ژئوپلیتیک منطقه، قاهره به سمت بازنگری و اصلاح توافق صلح ۱۹۷۹ با اسراییل پیش می‌رود.
کد خبر: 753547 | ۱۴۰۴/۱۰/۰۲ ۰۹:۵۷:۲۲
سایت عبری «ناتسیف» گزارش داد تصمیم قاهره برای بازنگری و اصلاح توافق صلح ۱۹۷۹ با رژیم صهیونیستی همزمان با گزارش‌ها درباره سفر احتمالی «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر به واشنگتن صورت می‌گیرد هرچند که منابع آگاه قصد رئیس‌جمهور مصر برای دیدار با «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی طی حضورش در واشنگتن را تکذیب کردند.
به گزارش ایسنا، این سایت عبری گزارش داد: گزارش‌های اطلاعاتی اسرائیلی استقرار پدافندهای هوایی پیشرفته در استان سیناء توسط ارتش مصر طی دوره اخیر را رصد کرده‌اند که از جمله مهمترین آنها سامانه دفاع هوایی چینی HQ-9B است.
این مسئله نقض آشکار بندهای توافق صلح است که محدودیت‌های شدیدی را بر حضور نظامی مصر در منطقه اعمال می‌کند.
این سایت عبری گزارش داد قاهره این اقدامات را با نیاز خود به تقویت توانمندی‌های دفاعی در شمال سینا با بهانه حفاظت از حریم هوایی خود توجیه می‌کند.
این تشدید تنش نظامی از چند سال پیش انجام می‌شود بدون اینکه مقامات اسرائیلی واکنش واقعی داشته باشند یا فشارهای جدی را بر دولت آمریکا برای پایبندی قاهره به این توافق اعمال کنند.
این سایت عبری گزارش داد: مسئولان اسرائیلی در حال حاضر مشغول موضوع بقای سیاسی خود هستند و توجه کافی به چالش‌های استراتژیکی که در دراز مدت احتمالا امنیت داخلی اسرائیل را تهدید می‌کند، ندارند.
این سایت عبری با هشدار صریح به مقامات اسرائیلی اعلام کرد یک روز بعد از اینکه اسرائیل با اصلاح توافقنامه صلح با مصر موافقت کند قاهره مجددا آن را نقض خواهد کرد و خواهان تغییرات بیشتر در آن خواهد شد.
اعراب به هر توافقی به صرف نقطه آغازی برای تحقق آنچه که از طریق مذاکرات مستقیم به آن دست نیافته‌اند، نگاه می‌کنند.
آیا امضای معامله گازی با مصر در این زمان توجیه شدنی است؟
چه کسی از ما سوال می‌کند؟
ما صرفا وابسته آمریکا هستیم که به ساز رهبرانش می‌رقصیم.