خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برنامه اردوی تیم ملی والیبال بانوان در کرواسی اعلام شد

مهر | ورزشی | چهارشنبه، 26 تیر 1398 - 17:47
تیم بانوان ایران که ظهر دوشنبه وارد کشور کرواسی شده بود، برنامه دیدارهای خود را با برگزاری دو دیدار در هر روز پشت سر می گذارد.
تيم،ديدار،برگزار،ايران،نتيجه،ست

به گزارش خبرگزاری مهر، ملی پوشان ایران در اولین دیدار صبح روز سه شنبه برابر تیم امید کرواسی به میدان رفتند و با نتیجه ۲ بر ۱ پیروز شدند.
در دومین دیدار تیم ایران برابر سنری‌کینران ژاپن که با ۴ بازیکن ژاپنی و ۳ بازیکن آمریکایی در میدان حاضر شده دیدار کرد و موفق شد این تیم را با نتیجه ۲ بر یک شکست دهد.
سومین دیدار تیم ایران روز چهارشنبه صبح برگزار شد و بانوان ایران با نتیجه ۲ بر یک برابر ستارگان کنفرانس غرب آمریکا شکست خوردند.
«مهرگان» مشاور فنی تیم بانوان ایران در پاسخ به این سوال که چرا مسابقات در ۳ ست برگزار می شود، بیان کرد: دلیل اینکه بازیها در ۳ ست برگزار می شود این است که در هر روز دو دیدار برگزار می شود و مسئولین به دنبال این هستند تا تمامی تیم ها با یکدیگر دیدار کنند.
به همین دلیل مسابقات ۵ ستی نیست.
البته این احتمال وجود دارد که در مرحله بعدی مسابقات به صورت ۳ از ۵ ست برگزار شود.
او در ادامه درباره برنامه پیش روی تیم ایران عنوان کرد: چهارشنبه عصر نیز با یک تیم از ایتالیا یک دیدار دوستانه خواهیم داشت که ساعت ۷ به وقت محلی برگزار می شود.
فردا نیز یک تیم دانشگاهی دیگر از آمریکا به نام BIP-C حریف ما خواهد بود.
منتظر نتیجه دیدارهای باقی مانده هستیم تا قرعه ما مشخص شود.