خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صنایع دستی تبلور رونق تولید در کشور است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 26 تیر 1398 - 17:36
کرمانشاه_ مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه صنایع دستی را تبلور رونق تولید در کشور دانست.
دستي،صنايع،نمايشگاه،استان

به گزارش خبرنگار مهر، امید قادری عصر امروز چهارشنبه در حاشیه افتتاح دوازدهمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی و هنرهای سنتی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: صنایع دستی تبلور رونق تولید در کشور است.
وی افزود: در کشور حدود ۲۵۰ رشته صنایع دستی داریم که از این تعداد ۶۰ رشته در استان کرمانشاه شناخته شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه بیان داشت: باید بتوانیم در راستای معرفی هرچه بیشتر، رونق تولید و حمایت از صنعتگران چنین نمایشگاه‌هایی را در استان بیشتر راه اندازی کنیم.
این مسئول با اشاره به دوازدهمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی و هنرهای سنتی عنوان کرد: در این نمایشگاه ۱۲۰ غرفه فعالیت می‌کنند که ۵۵ غرفه آن مربوط به هنرمندان استان کرمانشاه و ۶۵ غرفه نیز از سایر استان‌ها هستند.
قادری ضمن دعوت از بازدید مردم از این نمایشگاه عنوان کرد: این نمایشگاه همه روزه از ساعت ۱۶ تا ۲۲ است که در روز جمعه از ساعت ۱۰ صبح تا ۲۲ شب خواهد بود.