خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 30 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش‌های ایران بالاخره مثبت شد

مشرق | اقتصادی | یکشنبه، 30 آذر 1404 - 09:30
با بارش‌های قابل توجه نیمه دوم آذرماه در نقاط مختلف کشور، بالاخره مجموع بارش‌های سال آبی جاری از زمان مشابه سال گذشته و متوسط درازمدت پیشی گرفت.
ميليمتر،درصدي،آبي

به گزارش مشرق، جدیدترین آمار رسمی شرکت مدیریت منابع آب ایران نشان می دهد که از ابتدای سال آبی جاری (شروع مهرماه ۱۴۰۴) تا روز گذشته در مجموع ۶۲ میلیمتر بارش در کشور به ثبت رسیده است.
این درحالی است که میزان بارش‌ها در مدت مشابه سال قبل، ۳۸.۸ میلیمتر بوده و شاهد رشد ۶۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال ابی گذشته که سالی خشک بود، هستیم.
همچنین متوسط بارش‌ها در آمار درازمدت در مدت مشابه ۵۹.۵ میلیمتر بوده که مقایسه این رقم با بارش‌های سال آبی جاری، از رشد ۴ درصدی بارش‌ها حکایت دارد.