خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 30 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نعمتی: سرم را برای فولاد می‌دهم؛ امیدوارم در جام حذفی تا قهرمانی برویم

مهر | ورزشی | شنبه، 29 آذر 1404 - 22:59
اهواز – بازیکن ملی‌پوش فولاد خوزستان پس از پیروزی برابر چادرملو گفت: تا روزی که در فولاد هستم، تمام توانم را برای تیم و هواداران می‌گذارم.
فولاد،تيم،نعمتي،حذفي،هواداران،اميدوارم

به گزارش خبرنگار مهر، علی نعمتی شنبه شب پس از پیروزی فولاد خوزستان مقابل چادرملو در جام حذفی اظهار کرد: ابتدا باید از بزرگان تیم و یحیی گل‌محمدی سرمربی فولاد تشکر کنم که بازوبند را به من سپردند.
من خود را کوچک همه می‌دانم و از هواداران نیز قدردانی می‌کنم که امروز سنگ تمام گذاشتند.
وی افزود: تا روزی که در فولاد هستم، سرم را برای تیم می‌دهم و همیشه ۱۰۰ درصد توانم را می‌گذارم.
طبیعت فوتبال این است که اشتباهات دیده می‌شود اما صحنه‌های مثبت کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد.
هر زمان اشتباه کرده‌ام، عذرخواهی کرده و تلاش کرده‌ام در هفته‌های بعد جبران کنم.
نعمتی با اشاره به عملکرد خط دفاعی فولاد گفت: امسال تنها هشت گل دریافت کرده‌ایم و این نشان‌دهنده شرایط خوب خط دفاعی تیم است.
هواداران قبل و بعد از بازی حمایت پرشوری داشتند و امیدوارم در نیم‌فصل دوم نتایجی بگیریم که شایسته آنان باشد.
وی در پایان تأکید کرد: فولاد باید با همین تمرکز در مراحل بعدی جام حذفی ظاهر شود و امیدوارم بتوانیم تا قهرمانی پیش برویم.