خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 27 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چین: با اقدامات قلدرمآبانه آمریکا در جهان مخالفیم

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 26 آذر 1404 - 22:18
چین در واکنش به تهدیدهای اخیر آمریکا علیه کاراکاس، مخالفت خود را با اقدامات «قلدرمآبانه» واشنگتن اعلام کرد.
ونزوئلا،چين،قلدري،دونالد،خونريزي،هرگونه

به گزارش مشرق، به دنبال اظهارات تهدید آمیز دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در قبال ونزوئلا ، وانگ یی، وزیر خارجه چین در گفت‌وگو با ایوان گیل، همتای ونزوئلایی خود مخالفت پکن با «قلدری آمریکا» را بیان کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، وزارت خارجه چین اعللام کرد: چین با همه اشکال قلدری یک‌جانبه مخالف است و از همه کشورها در دفاع از حاکمیت و کرامت ملی خود حمایت می‌کند.
ونزوئلا حق دارد به‌طور مستقل همکاری‌های سودمند متقابل با دیگر کشورها را توسعه دهد .
لودیا شینباوم، رئیس‌جمهور مکزیک نیز از سازمان ملل متحد خواست تا از هرگونه خونریزی در ونزوئلا جلوگیری کند.
او در نشست خبری گفت: سازمان ملل به‌طور آشکاردر این موضوع غایب بوده است.
این نهاد باید نقش خود را ایفا کند تا از هرگونه خونریزی جلوگیری کرده و همواره به دنبال حل‌وفصل مسالمت‌آمیز درگیری‌ها باشد.
ارتش ونزوئلا نیز اعلام کرد که از تهدیدهای دونالد ترامپ، که دستور محاصره نفتکش‌های تحریم‌ شده در حال ورود یا خروج از این کشور آمریکای جنوبی را صادر کرده است، «مرعوب» نخواهد شد.