خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 26 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعیین ناظر ویژه انضباطی برای دیدار تراکتور - پرسپولیس

مشرق | ورزشی | چهارشنبه، 26 آذر 1404 - 19:12
با اعلام سخنگوی فدراسیون فدراسیون فوتبال ناظر ویژه انضباطی برای دیدار تراکتور و پرسپولیس در جام حذفی انتخاب شد.
انضباطي،داوري،مسابقه،ديدار

به گزارش مشرق، دیدار تیم‌های تراکتور و پرسپولیس در مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام حذفی فوتبال ایران با تمهیدات ویژه داوری و انضباطی برگزار خواهد شد.
بر اساس اعلام امیر مهدی علوی سخنگو و مدیر روابط عمومی فدراسیون، این مسابقه با استفاده از تکنولوژی کمک‌داور ویدئویی و با حضور دو کمک‌داور VAR در اتاق داوری انجام می‌شود.
همچنین برای این دیدار حساس، ناظر ویژه انضباطی نیز در ورزشگاه یادگار امام حضور خواهد داشت تا بر نحوه برگزاری مسابقه، رفتار تیم‌ها و رعایت کامل مقررات نظارت مستقیم داشته باشد.