شمارۀ ۱۳۱ ماهنامه خیمه منتشر شد
شمارۀ ۱۳۱ ماهنامه خیمه به مدیرمسئولی حجت الاسلام زائری و با پرونده ای درباره علی صفائی حائری و مشهورترین افرادی که لباس روحانیت را کنار گذاشتند منتشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ماهنامه خیمه در شمارۀ جدید تصویری از استاد احمد مهدوی دامغانی را روی جلد گذاشته است.
وی بیش از ۳۰ سال است که ساکن آمریکاست و در دانشگاههای این کشور معارف اسلامی و ادبیات عرب درس میداده است.
مهدوی دامغانی در گفتوگویش از اعتقاد خانوادگی خود به ائمه و بویژه سیدالشهدا (ع) سخن گفته است.
پروندۀ این شماره به یادمان مرحوم علی صفایی حائری اختصاص دارد و غیر از مصاحبه با اطرافیانش، در یک میزگرد با حضور همسر و فرزندان عین صاد، سبک زندگی و تربیتی او با ذکر خاطرات ناشنیدهای بررسی شده است.
یک گزارش خواندنی دربارۀ شخصیتهای علمی و فرهنگی که لباس روحانیت را کنار گذاشتند مانند محمد قزوینی و تقیزاده تا سیدجعفر شهیدی و محمدرضا شفیعی کدکنی روایت شده و ماجرای ملبسشدن و سپس درآوردن عبا و عمامه برخی دیگر نقل شده است.
در کنار این گزارش، مصاحبه با سیدمجتبی حسینی که هم مهندس است و هم مجتهد در بخش آئین خیمه منتشر شده است.
میزگرد مکتوبی درباره ماجرای مسافر بدحجاب اسنپ و همچنین گفتوگو با دکتر فروغ پارسا درباره نظر فقه اسلامی به زنان از دیگر مطالب این شمارۀ خیمه است.