خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 26 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی و مجاز کردن ۱۰۰ هزار انشعاب غیر مجاز در سال

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 26 آذر 1404 - 11:29
مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و کاهش هدر رفت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: سالانه حدود ۱۰۰ هزار انشعاب غیر مجاز در کل کشور شناسایی و مجاز می‌شوند.
مجاز،انشعاب،سيد،قضايي

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور - سید زاده، مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و کاهش هدر رفت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: سالانه حدود ۱۰۰ هزار انشعاب غیر مجاز در کل کشور شناسایی و مجاز می‌شوند.
او با اشاره به روند برخورد با انشعابات غیر مجاز ادامه داد: در گام اول پس از شناسایی، اخطار‌هایی به این افراد داده می‌شود تا هزینه‌هایی را که در طول دوره مصرف غیر مجاز از آب استفاده کرده‌اند، پرداخت کنند.
این شامل خسارت‌ها و حق انشعاب است.
سید زاده افزود: در صورتی که این افراد به اخطار‌ها توجه نکنند، به مراجع قضایی معرفی خواهند شد و برخورد قانونی و قضایی با آنها انجام خواهد شد.
گفتنی است که جرایم سنگینی برای این تخلفات در نظر گرفته شده است.