خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 26 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازدید شهردار تهران از مجموعه ساصد در شرق تهران

مهر | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 25 آذر 1404 - 16:00
شهردار تهران به همراه سرپرست شهرداری منطقه ۱۳ تهران از فاز دوم مجموعه ساصد بازید کرد.
تهران،شهري،ساصد،منطقه،پهنه،فضاهاي،اراضي،بازديد

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زاکانی شهردار تهران با همراهی سیدمحمدرحیم مرتضوی سرپرست شهرداری منطقه ۱۳ تهران و جمعی از معاونان و مدیران، امروز سه شنبه ۲۵ آذر ماه از مجموعه ساصد بازدید کرد.
در این بازدید ۳ ساعته، آخرین وضعیت پیشرفت پروژه، ظرفیت‌های زیست‌محیطی محدوده و برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای تبدیل اراضی ساصد به یک پهنه شهری نوین بررسی شد و شهردار تهران دستوراتی را برای پیشرفت هر چه بهتر پروژه صادر کرد.
همچنین سیدمحمدرحیم مرتضوی سرپرست شهرداری منطقه ۱۳ تهران در جریان این بازدید ضمن ارائه گزارش روند اقدامات انجام شده به شهردار تهران، هدف از اجرای پروژه تبدیل اراضی ساصد به بوستان علم و فناوری را ارتقا کیفیت محیط شهری، افزایش سرانه فضای سبز و ایجاد زیرساخت‌های نوآورانه در محدوده شرقی عنوان کرد.
گفتنی است؛ وسعت ۱۱ هکتاری این مجموعه در طراحی این پهنه شهری، ایجاد فضاهای سبز گسترده، کاربری‌های علمی و فناوری‌محور و خدمات شهری و فضاهای عمومی پیش‌بینی شده که می‌تواند نقش مؤثری در پاسخگویی به نیازهای شهروندان و توسعه متوازن منطقه ایفا کند و حفظ پوشش گیاهی، مدیریت منابع طبیعی و استفاده از ظرفیت‌های بومی منطقه از اولویت‌های اصلی این طرح است.
بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، اراضی مجموعه ساصد پس از تکمیل، به‌عنوان یک پهنه سبز گسترده و مسیر پیاده‌محور، تأثیر قابل توجهی در ارتقا کیفیت زندگی شهروندان و توسعه فضاهای گردشگری شهری در شرق تهران خواهد داشت.