خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 25 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حکم قصاص قاتل پدرزن تایید شد

اعتماد | همه | دوشنبه، 24 آذر 1404 - 21:06
دیوان عالی کشور حکم قصاص مردی را که متهم است پدرزنش را به طرز فجیعی به قتل رسانده است مورد تایید قرار داد.
متهم،چاقو،قصاص،پدرم،رأي،پدر،قتل،حادثه،خانه،روز،پدرزنم،پدرزنش ...

کد خبر: 752332 | ۱۴۰۴/۰۹/۲۴ ۲۱:۰۰:۰۳
دیوان عالی کشور حکم قصاص مردی را که متهم است پدرزنش را به طرز فجیعی به قتل رسانده است تایید کرد.
به گزارش اعتمادآنلاین، متهم مدعی است مرتکب قتل شده چون روز حادثه جنازه سه کودک را دیده و عصبی شده‌ بود.
دو سال قبل به پلیس گزارش شد مردی پدر همسرش را به قتل رسانده است.
بررسی‌های اولیه نشان داد داماد 43ساله خانواده پس از درگیری با همسرش وقتی پدرزنش قصد میانجی‌گری داشته، او را با چاقو زده است.
در نخستین گام کارآگاهان دریافتند متهم کارمند یک بیمارستان بوده است بنابراین به سراغش رفته و او را دستگیر کردند.
با تکمیل تحقیقات، پرونده برای رسیدگی به شعبه 10 دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.
در ابتدای جلسه فرزندان مقتول برای متهم درخواست قصاص کردند.
پس از آن متهم به جایگاه رفت و گفت: من و همسرم و پسر 19ساله‌ام با پدر و مادرزنم در یک خانه زندگی می‌کردیم.
هر بار که من و زنم بحث‌مان می‌شد، پدرزنم به بهانه میانجی‌گری دخالت می‌کرد و من حس خوبی نداشتم.
من در سردخانه یک بیمارستان کار می‌کردم؛ روز حادثه جسد سه کودک را دیده بودم و حالم خوب نبود.
وقتی به خانه رسیدم، به زنم گفتم امروز حوصله ندارم، به من کاری نداشته باش اما او باز هم شروع به بحث و جدل کرد که من کارد میوه‌خوری را برداشتم تا او را بترسانم اما پسرم گاز فلفل توی چشمانم پاشید و دیگر جایی را ندیدم، فقط متوجه شدم پدرزنم دارد با زنجیر مرا می‌زند که برای دفاع از خودم چاقو را پرتاب کردم و به او خورد.
در این هنگام همسر متهم با نشان دادن عکسی از چاقوی خونین به قضات گفت: او دروغ می‌گوید.
نه گاز فلفلی به صورتش زده شد و نه کارد میوه‌خوری آنجا بود.
بهرام بارها پدر و برادرم را تهدید به مرگ کرده بود.
مگر می‌شود با آن چاقو فقط ترساند؟
او با قصد قبلی و با این چاقو که در عکس می‌بینید، پدرم را کشت و به کبد و ریه او آسیب زد.
پس از آن پسر مقتول به جایگاه رفت و گفت: متهم همیشه خواهرم را آزار می‌داد و من را هم تهدید به مرگ می‌کرد؛ حتی همان روز حادثه هم می‌خواست مرا بزند.
او دروغ می‌گوید که پدرم در زندگی‌شان دخالت می‌کرد.
پدرم به او خانه و مغازه داده بود، همیشه هم حق را به او می‌داد، آن وقت این فرد جواب خوبی‌هایش را با چاقو داد.
با پایان جلسه، قضات برای صدور رأی وارد شور شدند و متهم را به قصاص محکوم کردند، رأی صادره مورد اعتراض متهم قرار گرفت و درخواست رسیدگی مجدد کرد اما دیوان عالی کشور آن را تایید کرد و گفت ایرادی در صدور رأی قصاص نمی‌بیند.