خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 24 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واریز سود سهام عدالت یلدایی به حساب سهامداران؛ از شایعه یا واقعیت؟

اعتماد | همه | یکشنبه، 23 آذر 1404 - 21:00
رییس هیات مدیره شرکت تعاونی سهام عدالت کشور واریز سود سهام عدالت مربوط به سال ۱۴۰۳ را منوط به پرداخت سود از سوی شرکت‌های سرمایه پذیر و تصمیم از سوی شورای عالی بورس اعلام کرد.
سود،پرداخت،اعلام،مشمولان،واريز

عسگر توکلی روز یکشنبه در نشست شورای اقتصادی مازندران در ساری با رد شایعات واریز سود قبل از یلدا، اعلام کرد: پرداخت سود سال ۱۴۰۳ مشمولان، کاملاً منوط به پرداخت به موقع شرکت‌های سرمایه‌پذیر و تصمیم نهایی سپرده‌گذاری مرکزی است.
به گزارش ایرنا، وی با اشاره به انتشار اخبار غیر رسمی در فضای مجازی، گفت: هر تصمیمی در این خصوص باید از سوی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام شود و در آن صورت، اطلاع‌رسانی رسمی انجام خواهد گرفت.
رییس هیات مدیره سهام عدالت کشور دلیل این عدم قطعیت را عملکرد برخی شرکت‌های سرمایه‌پذیر عنوان کرد و افزود: در ۲ سال اخیر به دلیل تعلل برخی شرکت‌ها در محاسبه و پرداخت سود، معمولاً سودها به صورت ناقص پرداخت می‌شود و بخش‌هایی از آن باقی می‌ماند.
وی در عین حال اعلام کرد که سود سهام عدالت مربوط به سال ۱۴۰۲ و سال‌های قبل از آن، تاکنون به حساب بیشتر مشمولان واریز شده است.