خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 23 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نقشه جامع علمی به‌روز شد؛ تاکید بر فناوری در آیین نامه ارتقای اساتید

مهر | دانش و فناوری | یکشنبه، 23 آذر 1404 - 11:06
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: نقشه جامع علمی کشور که ۱۴ سال از عمر آن گذشته بود با توجه به تحولات علمی به‌روز شده و به زودی در شورا به تصویب خواهد رسید.
علمي،شورا،انقلاب،فرهنگي،شوراي،هوش،مصنوعي،اسناد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به برخی اظهارنظرها مبنی بر اینکه کار شورا فقط سندنگاری است، این دیدگاه را نادرست دانست و اعلام کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی علاوه بر تدوین اسناد علمی و فناوری، اجرای آن‌ها را نیز به صورت جدی دنبال می‌کند.
وی توضیح داد: در حوزه‌های نانو، هوش مصنوعی و فناوری کوانتوم، اسناد متعددی که برخی در سال گذشته و برخی در سال‌های قبل مصوب شده‌اند، با پیگیری دبیرخانه شورا در حال اجرایی شدن هستند.
به گفته وی برنامه پنج ساله هوش مصنوعی با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری ظرف سه سال اجرایی خواهد شد و ستاد هوش مصنوعی نیز با قدرت و قوت به فعالیت خود ادامه می‌دهد.
خسرو پناه گفت: همچنین اسناد قدیمی‌تر مانند نانو و بیوتکنولوژی نیز با پیشرفت مناسبی در حال اجرا هستند.
نقشه جامع علمی کشور که ۱۴ سال از عمر آن گذشته بود نیز با توجه به تحولات علمی به‌روز شده و به زودی در شورا به تصویب خواهد رسید.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: در حوزه آموزشی، آئین‌نامه ارتقا که با هدف ترغیب اعضای هیئت علمی به مهارت‌محوری و فناوری‌محوری تدوین شده، در پنج ماده برای حوزه‌های علوم پایه، مهندسی، کشاورزی، علوم انسانی، هنر و علوم پزشکی نهایی شده و به تصویب شورا خواهد رسید.
وی تاکید کرد: علاوه بر فعالیت‌های راهبردی و سندنگاری، شورای عالی انقلاب فرهنگی بر فعالیت‌های نظارتی، ارزیابی و اثرسنجی نیز تمرکز دارد تا اجرای سیاست‌ها و اولویت‌های علمی کشور به صورت کامل و مستمر دنبال شود.
ادامه دارد…