سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دست رد مردم سوریه به کمک‌های نظامیان صهیونیست

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 22 آذر 1404 - 16:18
نظامیان رژیم صهیونیستی که در راستای تلاش برای بهبود وجهه وحشیانه خود اقدام به توزیع کمک‌هایی بین مردم روستایی در سوریه کردند، با پاسخ مخالف آنها مواجه شدند.
سوريه،رژيم،قنيطره،اشغالگر،سوري،حومه،روستاي،ساكنان،رد،اسرائيل

به گزارش مشرق، رسانه‌های سوری گزارش دادند که نیروهای رژیم صهیونیستی با ۵ خودرو نظامی به روستای صیدا الحانوت در حومه جنوبی قنیطره نفوذ کردند.
طبق گزارش این رسانه‌ها، نظامیان صهیونیست تلاش کردند تا کمک‌هایی را در میان ساکنان توزیع کنند.
اما مردم سوریه به کمک صهیونیست‌ها دست رد نشان داده و این موضع نشانگر مخالفت مردمی با هرگونه تماس با رژیم اشغالگر در داخل خاک سوریه است.
پیشتر نیز دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که یک نیروی گشت زنی رژیم اشغالگر متشکل از ۶ خودروی نظامی که از روستای الاصبح در حومه قنیطره حرکت کرده بود، به روستای العشه نفوذ کرد.
نیروی گشت‌زنی رژیم اشغالگر از پایگاه تل أحمر غربی حرکت کرد و به ساکنان آنجا پیشنهاد کمک‌هایی را داد، اما مردم رد کردند.
طبق اطلاعات به دست آمده، عناصر این نیروی گشت‌زنی به برخی از ساکنان این منطقه پیشنهاد کمک‌ها و سبدهای غذایی و مواد گرمایشی از جمله مازوت را دادند، اما مردم نپذیرفتند که هیچ یک از این کمک‌ها را دریافت کنند.
یک مقام اسرائیلی نیز روز چهارشنبه به روزنامه یدیعوت آحارونوت گفت اسرائیل هرگز برای خروج از جبل الشیخ در سوریه عجله نخواهد کرد چون «منطقه‌ای راهبردی» است.
پس از سقوط حکومت بشار اسد، خلأ امنیتی در جنوب سوریه زمینه را برای پیشروی سریع ارتش اسرائیل در مناطق راهبردی قنیطره و حومه جولان فراهم کرد.
در این شرایط، دولت شورشیان سوری به رهبری الجولانی به دلیل ضعف ساختاری، نبود ارتش منظم و اختلافات داخلی نتوانست مانع این پیشروی شود.
«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل نیز چند روز پیش تاکید کرده بود از سوریه می‌خواهد منطقه‌ای عاری از سلاح از دمشق تا نقطه حائل به ویژه جبل‌الشیخ ایجاد کند، خواسته‌ای که اگر چه مقامات دولت شورشیان سوری آن را رد کردند اما عملا توانایی برای مقابله با آن ندارند.