خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازدید هادی مظفری از روند مرمت آثار موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان

مهر | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 26 تیر 1398 - 14:21
مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طی سفری به کرمان از روند مرمت آثار موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان دیدار کرد و با استاندار، شهردار و مدیران فرهنگی کرمان بحث و تبادل نظر کرد.
كرمان،هنرهاي،تجسمي،گالري،موزه،ارشاد،هنري،مديران،آثار

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از واحد ارتباطات و رسانه اداره‌کل هنرهای تجسمی، هادی مظفری مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سفرش به کرمان، نمایشگاه خوشنویسی سیدرضا خضرایی را در موزه صنعتی کرمان افتتاح و درباره جشنواره مجسمه سازی کرمان با محمدرضا علیزاده مدیر کل ارشاد استان و مدیران گالری این شهر گفتگو کرد.
وی در نشست بررسی طرح و مرمت آثار و برنامه های موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان گفت: فلسفه شکل گیری موزه ها در تمام دنیا بر اساس ارزش آثار و دارایی های فرهنگی و هنری است و کرمان این دارایی ها را به بهترین نحو داراست.
مظفری افزود: با توجه به برنامه هایی که به زودی و بین چهار موزه هنرهای معاصر کشور، اجرا خواهد شد؛ مردم کرمان هر سه ماه یک بار شاهد یک رویداد و تعریف تازه از هنرهای معاصر خواهند بود و می توانند شاهد یک رویداد در این زمینه باشند.
مدیر کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه، نمایشگاه خوشنویسی «سودای قطاعی»، سید رضا خضرایی را در موزه صنعتی کرمان افتتاح کرد.
نشست اختصاصی مدیرکل هنرهای تجسمی و مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان با مدیران گالری های کرمان نیز در این سفر برگزار شد.
ابتدا مدیران گالری‌ها از شرایط هنری استان، بازار این روزهای آثار هنری و مشکلات خود در این راه گفتند و پس از آن مدیرکل هنرهای تجسمی نظرات خود را مطرح کرد.
مظفری با اشاره به چرخه همکاری وزارت ارشاد، ادارت کل استانی، گالری ها، هنرمندان و مخاطبان هنری گفت: در این مجموعه؛ هر کس وظیفه و نقشی دارد، در صورتی که این نقش به خوبی ایفا شود؛ شاهد چرخه مناسبی از عرضه و تقاضا و روند مناسب بازار هنر در کشور و استان ها خواهیم بود.
بخشی از روند سوق دادن مخاطب به سمت خرید آثار هنری از گالری ها و فرهنگ سازی در این زمینه را خود مدیران گالری ها می توانند انجام دهند.