سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک وزیر یمنی فاش کرد: خطرناک‌ترین توطئه عربستان و امارات علیه یمن

مهر | بین‌الملل | شنبه، 22 آذر 1404 - 10:35
وزیر دارایی دولت تغییر و سازندگی در صنعا از خطرناک‌ترین توطئه اقتصادی عربستان سعودی و امارات علیه یمن پرده برداشت.
يمن،عبدالجبار،سعودي،احمد،محصولات

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبگاه خبری المسیره، عبدالجبار احمد وزیر دارایی دولت تغییر و سازندگی در صنعا در پستی در فضای مجازی اعلام کرد که رژیم‌های سعودی و اماراتی توطئه‌های زیادی علیه اقتصاد یمن انجام می‌دهند، اما خطرناک‌ترین آنها که یک جنایت محسوب می‌شود، تبدیل یمن به یک بازار مصرفی دائمی برای محصولات خودشان است که عوامل رشد آن را از بین می‌برد و آن را به کشوری فقیر تبدیل می‌کند که تا بی‌نهایت از بیکاری رنج می‌برد.
وی با اشاره به اینکه حماقت رژیم سابق یمن در طول چندین دهه‌ها، به تخریب نظام اقتصادی یمن کمک کرده است، افزود: عربستان سعودی و امارات به عنوان مثال میوه‌ها را با ارزان‌ترین قیمت‌ها از بازار یمن می‌گیرند و سپس با افزودن طعم‌دهنده‌های مصنوعی، آب و شکر به کنسانتره و آبمیوه تبدیل می‌کنند و سپس آنها را به یمن وارد کرده و با گران‌ترین قیمت‌ها می‌فروشند.
عبدالجبار احمد تأکید کرد که این کشورها از صادرات محصولات یمنی تولید شده داخلی به خود جلوگیری می‌کنند و فقط مواد خام را می‌پذیرند زیرا از آنها بهره‌مند می‌شوند.