سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرورت اصلاح و پاکسازی آبراهه‌ها و کانال‌های انتقال آب

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | جمعه، 21 آذر 1404 - 13:58
کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جدی به کشاورزان توصیه می‌شود که نسبت به اصلاح و پاکسازی آبراهه‌ها و کانال‌های انتقال آب اقدام کنند.
هواشناسي،ميلي،بارش،كشاورزي،باغداران،غلامي،باغات،زراعي،دريچه، ...

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - سمانه غلامی کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی، کشاورزان نسبت به انتقال محصولات برداشت شده به انبار یا مکان های مسقف اقدام کنند.
وی با تاکید بر اصلاح پاکسازی آبراهه ها و کانال های انتقال آب مزارع و باغات افزود: کشاورزان هنگام وزش باد در انجام عملیات کشاورزی باغات و مزارع احتیاط کنند، همچنین باغداران استفاده از قیم برای نهال های تازه کشت و درختان جوان را در دستور کار قرار دهند.
غلامی ادامه داد: دامداران و عشایر از چرای دام و تردد در حاشیه رودخانه ها و مسیل ها اجتناب کنند، همچنین زنبورداران بستن دریچه های کندوهای زنبور عسل و انجام تغذیه مصنوعی را در دستور کار قرار دهند.
کارشناس هواشناسی کشاورزی با اشاره به عایق بندی سالن های پرورشی و بستن دریچه گلخانه جهت جلوگیری از ورود آب باران گفت: باغداران از آبیاری جهت جلوگیری از ریشه کن شدن درختان آسیب پذیر و خوابیدگی محصولات زراعی اجتناب کنند.
براساس آمار مجموع بارش کشور از ابتدای سال زراعی تا ۱۷ آذرماه ۶.۶ میلی متر، مدت مشابه سال قبل ۲۹.۹ میلی متر و دوره بلندمدت ۴۴.۶ میلی متر بوده که این امر کاهش ۷۷.۸ درصدی بارش نسبت به سال قبل و ۸۵.۱ درصد دوره نرمال را نشان می دهد.
طبق نقشه های هواشناسی امروز جمعه سامانه بارشی در شمال شرق،جنوب غرب و جنوب و استان های مازندران، گلستان، سمنان و دامنه های جنوبی البرز مرکزی و بخش هایی از مرکز، شمال کرمان و شنبه در اغلب مناطق کشور جز سیستان و بلوچستان باعث بارش می شود.