خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 20 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برداشت گاز پارس جنوبی؛ ۷۲۲ میلیون مترمکعب در روز

مهر | اقتصادی | پنجشنبه، 20 آذر 1404 - 15:58
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از برداشت روزانه گاز غنی از میدان مشترک پارس جنوبی با ثبت رکورد ۷۲۲ میلیون مترمکعب خبر داد.
گاز،غني،برداشت،پارس،شركت،ميدان،افزايش

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از شرکت نفت و گاز پارس، تورج دهقانی دستیابی به برداشت روزانه ۷۲۲ میلیون مترمکعب گاز غنی را نتیجه اجرای مجموعه‌ای از برنامه‌های فنی و مدیریتی و فعالیت منسجم و همدلانه بخش‌های مختلف عملیاتی و ستادی این شرکت دانست و اظهار کرد: این دستاورد حاصل اقداماتی است که در یک سال گذشته با اولویت افزایش و پایداری تولید گاز غنی به واسطه حفر چاه‌های جدید، انجام تعمیرات اساسی هدفمند، نوسازی و افزایش ضریب اطمینان تجهیزات و بهره‌گیری از توان هزاران نفر از نیروهای متخصص داخل کشور دنبال شد و امروز نتیجه آن تلاش‌ها به‌صورت ملموس در ارتقای ظرفیت برداشت گاز غنی از این میدان مشترک مشاهده می‌شود.
وی با اشاره به افزایش ۶ میلیون مترمکعبی برداشت روزانه گاز غنی از میدان مشترک پارس جنوبی نسبت به رکورد زمستان پارسال، گفت: پارس جنوبی ستون تأمین گاز ایران است و ارتقای ظرفیت برداشت در این میدان، مستقیماً بر تاب‌آوری شبکه گازرسانی ملی اثر می‌گذارد.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان این شرکت در سخت‌ترین شرایط عملیاتی اظهار کرد: ثبت این دستاورد بزرگ، حاصل تلاش جمعی و فعالیت‌های شبانه‌روزی همکارانی است که بدون وقفه از جریان انرژی کشور صیانت می‌کنند.