سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشکل مالیاتی صنایع برای سرمایه‌گذاری و ارتباط با دانشگاهها رفع شد

مهر | دانش و فناوری | پنجشنبه، 20 آذر 1404 - 15:06
وزیر علوم گفت: تفاهم‌نامه ۴ جانبه برای حل مشکل مالیاتی صنایع برای ارتباط با دانشگاه‌ها بین وزراتخانه‌های علوم، بهداشت، اقتصاد و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به امضا رسید.
دانشگاه،صنعت،قانون،جهش،بنيان،دانش،توليد

به گزارش خبرنگار مهر، حسین سیمایی صراف در جمع خبرنگاران در مورد انعقاد تفاهم‌نامه ۴ جانبه برای تسهیل ارتباط بین دانشگاه و صنعت گفت: امروز اتفاق بسیار مبارکی افتاد و شرکت‌های بزرگ کشور به همراه رؤسای دانشگاه‌های سطح یک در یک جلسه با حضور وزرای بهداشت و اقتصاد و معاون علمی و فناوری رئیس جمهور شرکت کردند تا بتوانند موانع اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان را بررسی کنند.
وی ادامه داد: قانون جهش تولید دانش بنیان یک قانون مترقی است که می‌تواند دانشگاه و صنعت را به یکدیگر متصل کند.
صنعت تحقیق و توسعه را در دانشگاه انجام دهد و دانشگاه نیز با نیروهای زبده این نیاز را پاسخ می‌گوید و هر دو متقابلاً سود می‌برند و یک فرآیند برد برد اتفاق می‌افتد.
وزیر علوم با اشاره به موانعی که در اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان وجود داشت، گفت: شرکت‌ها نگرانی داشتند که مفاصا حساب مالیاتی آن‌ها به راحتی صادر نشود.
یک تفاهم‌نامه چهارجانبه ۴ جانبه با وزرارت علوم، بهداشت، اقتصاد و معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری امضا شد که شرکت‌ها نگرانی در مورد سرمایه‌گذاری در دانشگاه‌ها نداشته باشند.
وی افزود: به محض سرمایه‌گذاری صنعت در دانشگاه مفاصا حساب مالیاتی برای آنها صادر شود.
از این طریق تحقیق و توسعه صنعت در دانشگاه انجام می‌گیرد، زیرساخت‌های دانشگاه ارتقا پیدا می‌کند و نیروی انسانی زبده نیز در کنار صنعت خواهند بود.