خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 20 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گفت وگوی تلفنی وزیران خارجه آمریکا و اسرائیل درباره تحولات منطقه

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 20 آذر 1404 - 05:30
وزارت امور خارجه آمریکا از گفت‌وگوی روبیو با وزیر خارجه اسرائیل درباره امنیت منطقه خبر داد.
امور،آمريكا،خارجه،وزارت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره قطر، وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که مارکو روبیو، وزیر امور خارجه این کشور در گفت‌وگویی با «گدعون ساعر»، همتای اسرائیلی خود درباره مسائل امنیتی منطقه و اجرای طرح صلح ترامپ در غزه رایزنی کرده است.
در حالی که دخالت‌های آمریکا در امور داخلی کشورهای منطقه و حمایت بی بدیل آن از رژیم صهیونیستی از مهم‌ترین علل بی ثباتی در منطقه خاورمیانه است، وزارت امورخارجه آمریکا ادعا کرد که روبیو و ساعر بر پایبندی واشنگتن و تل‌آویو به همکاری مشترک برای دستیابی به صلح و ثبات در خاورمیانه تأکید کردند.
وزارت امور خارجه آمریکا همچنین گزارش داد که در این گفت‌وگو، اوضاع سوریه و لبنان نیز مورد بررسی قرار گرفته است.