خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 20 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موج آنفلوآنزا در ایران؛ ۱۰۱ نفر تاکنون جان باخته‌اند

مشرق | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 19 آذر 1404 - 20:06
رئیس روابط عمومی وزارت بهداشت اعلام کرد: سوش جدید واکسن‌گریز آنفلوآنزا، باعث افزایش مراجعات بیماران شده و پیش‌بینی می‌شود پیک بیماری تا اواسط دی‌ماه ادامه یابد.
روابط،عمومي،آنفلوآنزا،افزايشي،اواسط

به گزارش مشرق، حسین کرمانپور رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت در حاشیه اجلاس روابط عمومی در جمع خبرنگاران گفت: سوش جدید آنفلوآنزا که از اواسط آبان ماه روند افزایشی داشته، به دلیل «واکسن‌گریز» بودن، موجب آماده‌باش مراکز درمانی در سراسر کشور شده است.
وی گفت: مسئولان حوزه سلامت می‌گویند بر اساس بررسی‌های اولیه انتظار نمی‌رفت موج ابتلاء تا این حد بالا برود، اما در روزهای اخیر شدت مراجعات موجب افزایش فشار بر بیمارستان‌ها شده است.
کرمانپور افزود: بر پایه اعلام رسمی، آمار مرگ‌ومیر ناشی از این موج نسبت به سال گذشته مشابه است و تاکنون ۱۰۱ نفر جان خود را از دست داده‌اند؛ اغلب این افراد واکسن نزده بوده‌اند.
رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت با اشاره به تداوم روند افزایشی بیماری، اعلام کرد: پیش‌بینی می‌شود پیک آنفلوآنزا تا اواسط دی‌ماه ادامه داشته باشد و پس از آن کاهش یابد.