خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 19 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گفت‌وگوی آمریکا و اوکراین درباره تحریم صنعت نفت روسیه

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 19 آذر 1404 - 08:18
وزیر خزانه‌داری آمریکا و نخست‌وزیر اوکراین، درباره تحریم صنعت نفت روسیه گفت‌وگو کردند.
روسيه،آمريكا،اوكراين،نخواهد_داشت،تماس،واشنگتن

به گزارش خبرگزاری مهر، «اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا طی پیامی در شبکه ایکس اعلام کرد که در تماس تلفنی با «یولیا سویریدنکو» نخست‌وزیر اوکراین، درباره تحریم‌های واشنگتن علیه دو شرکت بزرگ نفتی روسیه، «لوک‌اویل» و «روس‌نفت» گفت‌وگو کرده است.
بسنت نوشت که در این تماس، بر تعهد دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا، به تأمین صلح پایدار در اوکراین تأکید کرده و همچنین درباره تحریم‌های وزارت خزانه‌داری علیه غول‌های نفتی روسیه، لوک‌اویل و روس‌نفت بحث شده است.
وزارت خزانه‌داری آمریکا ۲۲ اکتبر، روس‌نفت، لوک‌اویل و ۳۴ شرکت زیرمجموعه آنها را به بسته جدید تحریم‌های خود افزود.
«کارولین لویت» سخنگوی کاخ سفید گفته بود واشنگتن انتظار دارد این محدودیت‌ها فشار قابل توجهی بر مسکو در ارتباط با درگیری اوکراین وارد کند.
«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه پیش‌تر نیز اعلام کرده بود که تحریم‌های جدید آمریکا تأثیر قابل توجهی بر وضعیت اقتصادی روسیه نخواهد داشت اما به روابط دوجانبه آسیب می‌زند.
از سوی دیگر، «کریل دیمیتریِف» نماینده ویژه رئیس‌جمهوری روسیه در امور همکاری‌های اقتصادی با کشورهای خارجی هشدار داده بود که تحریم‌ها علیه روسیه هیچ تأثیری بر اقتصاد این کشور نخواهد داشت و تنها موجب افزایش قیمت بنزین در آمریکا می‌شود.