خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 17 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درختان منطقه ۲ آماده فصل زمستان شدند

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 16 آذر 1404 - 18:24
معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهرداری منطقه ۲ تهران گفت: عملیات هرس و تیمار درختان برای حیات و سرزندگی مجدد در بهار اجرا شد.
درختان،منطقه،هرس،باهدف،طاهري،ارتقاي،راستاي

به گزارش خبرگزاری مهر، علی‌اصغر طاهری معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهرداری منطقه ۲ تهران با بیان اینکه هرس و بازپیرایی شاخه‌های درختان هرساله باهدف رفع خطر شاخه‌های خشک، جلوگیری از اتصال با کابل‌های برق، حذف شاخه‌های بیمار و آفت‌زده و همچنین آراستگی درختان جهت ارتقای کیفیت، از سوی اداره فضای سبز منطقه انجام می‌شود گفت: حفظ و نگهداری از درختان سطح منطقه یکی از اولویت‌های مهم مدیریت شهری در راستای حفاظت از محیط‌زیست و مناسب‌سازی سیمای بصری شهر است.
معاون شهردار منطقه ۲ افزود: با توجه به وجود بخش عمده شبکه بزرگراهی تهران در این منطقه، در راستای ارتقای ایمنی تردد در معابر و بزرگراه‌ها و کاهش آمار تصادفات، هرس درختان باهدف آشکارسازی تجهیزات ترافیکی و تابلوهای هدایت مسیر و دوربین‌های کنترل سرعت در حال انجام است.
وی ادامه داد: چندین اکیپ از نیروهای متخصص واحدهای فضای سبز نواحی ۹ گانه در حال اجرای هرس درختان بزرگراه‌ها و بوستان‌ها هستند
طاهری بیان کرد: انجام عملیات هرس علاوه بر زیبایی بخشی به درختان و جلوگیری از ازدیاد آفات و افزایش طول عمر درختان، موجب آماده‌سازی دوره رشد جدید برای درختان و درختچه‌ها و مانع از شکسته‌شدن شاخه درختان در صورت بارش برف و باران خواهد شد