خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 17 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گسترش فرهنگ نماز در مدارس استان سمنان با محوریت دانش‌آموزان

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 16 آذر 1404 - 16:12
سمنان- مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با اشاره به مشارکت گسترده دانش‌آموزان در برنامه‌های مرتبط با نماز، تأکید کرد و گفت: ترویج فرهنگ نماز در مدارس استان در اولویت‌ است.
نماز،اقامه،اجلاس،استان،سپاسگزاري،شريفي

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم شریفی ظهر یکشنبه در هفتمین اجلاس سراسری نماز دانش‌آموزان (مرحله آموزشگاهی) استان سمنان در مسجد جامع صاحب‌الزمان (عج) درجزین از میزبانی استان در ششمین اجلاس سراسری نماز دانش‌آموزان کشور در سال گذشته به عنوان یک رویداد مهم و تأثیرگذار یاد کرد.
وی با تأکید بر ضرورت ترویج فرهنگ «اقامه نماز» در کنار «برگزاری نماز جماعت»، اظهار داشت: اقامه نماز به معنای برپاداشتن و تقویت فرهنگ نماز در جامعه است و باید کارهایی انجام دهیم که موضوع سپاسگزاری از پروردگار را در آن ببینیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان نماز را بهترین راه سپاسگزاری از نعمت‌های الهی دانست و افزود: برای علاقه‌مند کردن دانش‌آموزان به نماز، باید آنان را در فعالیت‌های مرتبط مشارکت داد.
شریفی با اشاره به برنامه‌های اجراشده در این اجلاس مانند «رادیو مدرسه موج نماز»، خاطرنشان کرد: هدف از این برنامه‌ها و مشارکت دانش‌آموزان در نقش‌هایی مانند مجری، گزارشگر و مسئول نظم، این است که خود دانش‌آموزان الگویی برای همسالان و مدارس دیگر در سراسر کشور شوند تا بتوانیم به بهترین شکل، اهداف خود را در زمینه اقامه نماز محقق کنیم.