خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 16 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه توافق‌های نظامی با کانادا، فرانسه و پرتغال را لغو کرد

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 16 آذر 1404 - 09:12
طبق حکمی که توسط «میخائیل میشوستین»، نخست وزیر روسیه امضا و در وبگاه دولت منتشر شد، مسکو سه توافقنامه همکاری نظامی با کانادا، فرانسه و پرتغال را لغو کرد.
دولت،امضا،توافقنامه،مسكو

به گزارش مشرق، میشوستین در حکمی لغو تمامی توافقنامه‌های همکاری نظامی با پاریس، اوتاوا و لیسبون را امضا کرد.
به نقل از خبرگزاری آناتولی، به وزارت امور خارجه روسیه دستور داده شده است که این تصمیم به کانادا، فرانسه و پرتغال اطلاع داده شود.
این فرمان «خاتمه توافقنامه بین دولت اتحاد جماهیر شوروی و دولت کانادا در مورد بازدیدهای نظامی که در ۲۰ نوامبر ۱۹۸۹ در مسکو امضا شده بود، توافقنامه بین دولت فدراسیون روسیه و دولت جمهوری فرانسه در مورد همکاری دفاعی که در ۴ فوریه ۱۹۹۴ در مسکو امضا شده بود و نیز توافقنامه بین دولت فدراسیون روسیه و دولت جمهوری پرتغال در زمینه همکاری نظامی که در ۴ اوت ۲۰۰۰ در مسکو امضا شده بود» را اعلام کرد.