سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایان خفت‌گیری در آبشناسان؛ اراذل با شلیک پلیس زمین‌گیر شدند

مشرق | اجتماعی و حوادث | شنبه، 15 آذر 1404 - 15:41
معاون مبارزه با شرارت پلیس امنیت عمومی فراجا از بازداشت دو زورگیر بزرگراه آبشناسان تهران خبر داد.
پليس،امنيت،متهمان،قمه،شرارت،سرهنگ،موتورسيكلت،فرار

به گزارش مشرق، سرهنگ راستی، معاون مبارزه با شرارت پلیس امنیت عمومی فراجا، درباره جزئیات این پرونده گفت: عاملان این خفت‌گیری ساعت یک بامداد در بزرگراه آبشناسان، با یک دستگاه خودروی آزرا و در حالی‌ که هر سه نفرشان مسلح به سلاح سرد بودند، به سمت سه جوانی که با موتورسیکلت بیکینگ در حال عبور بودند حمله کردند.
متهمان با قمه و چاقو آنان را تهدید کرده و موتورسیکلت، ساعت، انگشتر و سایر اموال همراهشان را سرقت کردند.
وی افزود: در پی تشکیل پرونده و آغاز عملیات دستگیری، یکی از متهمان هنگام مواجهه با مأموران پلیس به مقاومت مسلحانه متوسل شد که همکاران ما ناچار شدند برای جلوگیری از فرار و حمله، تیراندازی کنند.
این فرد با اصابت گلوله به هر دو پا زمین‌گیر شد و دستگیر گردید.
معاون مبارزه با شرارت پلیس امنیت عمومی ادامه داد: متهمان علاوه بر سرقت، هنگام ارتکاب جرم با ضربات قمه یکی از مالباختگان را به شدت مجروح کرده بودند؛ به‌گونه‌ای که این فرد دچار آسیب جدی شده و همچنان در بیمارستان بستری است.
سرهنگ راستی با هشدار جدی به مجرمان گفت: پلیس امنیت اجازه نمی‌دهد امنیت مردم به مخاطره بیفتد.
این افراد گمان می‌کردند قادر به فرار از دست قانون هستند، اما امروز با پاهای زخمی و زمین‌گیر، پاسخ اقدامات مجرمانه خود را دریافت کردند.
این سرنوشت کسانی است که به حقوق مردم تجاوز می‌کنند.