سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتراض جمهوری اسلامی به اظهارات شیخ اردستانی و همچنین حمله مداحان به او؛ دست‌هایی پشت‌پرده برای منحرف کردن افکار عمومی وجود دارد

اعتماد | همه | شنبه، 15 آذر 1404 - 13:18
روزنامه جمهوری اسلامی از اظهارات شیخ اردستانی و همچنین حمله مداحان به او انتقاد کرده است.
مداحان،شرع،اسلام،زنازاده،اردستاني،تأمل،علميه،خلاف،شيخ،خميني

کد خبر: 750774 | ۱۴۰۴/۰۹/۱۵ ۱۳:۱۵:۰۰
روزنامه جمهوری اسلامی از اظهارات شیخ اردستانی و همچنین حمله مداحان به او انتقاد کرده است.
به گزارش جمهوری اسلامی، در بخش‌هایی از این مطلب آمده است:
پریشان‌گوئی‌های شیخ سلیمانی اردستانی و پرخاش‌های خلاف شرع تعدادی از مداحان به او، هر دو به زیان اسلام، ایران، مردم و به ویژه روحانیت و حوزه علمیه قم هستند.
در زمانی که مردم با انواع و اقسام مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنند، مشغول کردن افکار عمومی به موضوعاتی که ارتباطی با شرایط امروز جامعه ندارند کاملاً سؤال‌برانگیز است.
این واقعه اگر ناشی از یک تصادف نباشد، باید به وجود دست‌های پشت‌پرده برای منحرف ساختن افکار عمومی از مسائل اصلی فکر کرد.
افرادی که به گوینده این سخنان سست و بی‌ضابطه میدان دادند و برایش امکانات فراهم کردند باید زیر ذره‌بین قرار بگیرند.
نکته قابل تأمل اینست که بعضی از این افراد، ادعای ارادت به امام خمینی و وفاداری به اسلام و انقلاب هم دارند.
آیا این ادعا با حمایت از میدان‌دار شدن کسی که درصدد زیر سؤال بردن تمام مبانی امام و انقلاب و اسلام برآمده در تضاد نیست؟
ورود مداحان غیرمنضبط و بی‌مهار به این موضوع نیز جای تأمل دارد.
مداح اگر احساس وظیفه برای دفاع از حریم شرع و اهل‌بیت علیهم‌السلام دارد، باید در چارچوب‌های اخلاق و آدابی که خود شرع و اهل‌بیت تعلیم فرموده‌اند عمل کند ولی متأسفانه افرادی که در صدد مقابله برآمده‌اند مرتکب خلاف شرع شده‌اند.
شهید مظلوم آیت‌الله بهشتی وقتی در سال 1357 در خیابان‌های تهران با شعار «شاه‌ زنازاده است، خمینی آزاده استِ» عده‌ای از مردم مواجه شد فوراً با آن مقابله کرد و گفت رضاشاه ازدواج کرده و محمدرضا فرزند اوست و زنازاده نیست.
حالا چرا‌ زعمای حوزه علمیه با این سخن غیرشرعی مداحان برخورد نمی‌کنند؟