سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مروری بر کتاب «اسرائیل، آن شر مطلق» در روز جهانی همبستگی با فلسطین

مهر | دین و اندیشه | شنبه، 15 آذر 1404 - 12:40
نشست «جهان علیه شر مطلق: ریشه‌ها، شیوه‌ها و چشم‌انداز» به مناسبت به مناسبت روز بین‌المللی همبستگی با مردم فلسطین برگزار می‌شود.
شر،موسي،مؤسسه،مطلق،صدر،مناسبت

به گزارش خبرنگار مهر، نشست «جهان علیه شر مطلق: ریشه‌ها، شیوه‌ها و چشم‌انداز» به همت مؤسسه امام موسی صدر و به مناسبت به مناسبت روز بین‌المللی همبستگی با مردم فلسطین (International Day of Solidarity with the Palestinian People) برگزار می‌شود.
در این نشست که همراه با مرور و ارجاع به کتاب «اسرائیل، آن شر مطلق»؛ و فروش آن با ۱۰ درصد تخفیف است، آزاده ثبوت، پژوهشگر حوزه عدالت و صلح از ایرلند، ماشاالله شمس‌الواعظین، تحلیل‌گر مسائل سیاسی و شریف لک‌زایی، استاد دانشگاه سخنرانی خواهند داشت.
زمان برگزاری نشست روز سه‌شنبه ۱۸ آذر، ساعت ۱۸:۰۰ در محل مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر واقع واقع در میدان هفت تیر، بالاتر از مسجد الجواد، کوچه شریعتی، پلاک ۱۰ واحد ۱و۲ است.