سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تساوی در دربی را قبول می‌کنم/ در نیمه دوم بهتر از پرسپولیس بودیم

مهر | ورزشی | جمعه، 14 آذر 1404 - 17:53
سرمربی تیم فوتبال استقلال پس از تساوی تیمش در دربی صدوششم برابر پرسپولیس گفت: می توانستیم در این دیدار برنده باشیم.
بازي،تساوي،ديدار،نتيجه،ادامه

به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و استقلال در هفته دوازدهم لیگ برتر از ساعت ۱۵:۳۰ دقیقه امروز جمعه ۱۴ آذر با قضاوت سیدوحید کاظمی در ورزشگاه امام خمینی اراک برگزار شد که این بازی با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ریکاردو ساپینتو در نشست خبری پس از این دیدار گفت: حریف را به خوبی آنالیز کرده بودیم و می دانستیم از راست و چپ چگونه کار می کنند.
در نیمه اول شرایط برای هر دو تیم مساوی بود.
در نیمه دوم قویتر شروع کردیم و بهتر بازی کردیم و کنترل بازی را در اختیار گرفتیم.
وی ادامه داد: ما هشت بازیکن جوان داشتیم که اولین بار بود در دربی به میدان می رفتند و این یک چالش برای ما بود.
بازی رقابتی و نزدیکی بود اما در مجموع این نتیجه را قبول می کنم و می پذیرم که تساوی نتیجه خوبی بود.
ادامه دارد...