خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 13 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش نخست وزیر عراق به خبر تروریستی‌خواندن گروه‌های مقاومت

اعتماد | همه | پنجشنبه، 13 آذر 1404 - 16:40
نخست وزیر عراق در خصوص تحقیق فوری و پیگرد قانونی خاطیان در خصوص تصمیم اخیر کمیته مسدودسازی اموال گروه‌های تروریستی دستور فوری را صادر کرد.
عراق،فوري،تجاوز،دولت،مسدودسازي

کد خبر: 750552 | ۱۴۰۴/۰۹/۱۳ ۱۶:۳۱:۵۹
دفتر رسانه‌ای نخست وزیری عراق با صدور بیانیه‌ای از دستور فوری محمد شیاع السودانی، نخست وزیر این کشور در خصوص تحقیق فوری و پیگرد قانونی خاطیان در خصوص تصمیم اخیر کمیته مسدودسازی اموال گروه‌های تروریستی را صادر کرد.
به گزارش تسنیم، در این بیانیه تاکید شده که موضع سیاسی و انسانی دولت عراق در خصوص تجاوز به لبنان و فلسطین اصولی و غیرقابل معامله است.
هیچ‌کدام از فرصت‌طلبان نمی‌توانند نسبت به مواضع دولت عراق مزایده برگزار کنند.
عراق همواره ثابت کرده‌ است هرگونه اشغال، تجاوز، نسل‌کشی، کوچ اجباری و همه اشکال تعدی و تجاوزی را که جامعه جهانی در برابر آن سکوت کرده است، قاطعانه رد می‌کند.