خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 13 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور وزیر علوم در جشنواره ملی حرکت در تبریز

باشگاه خبرنگاران | تصویری | پنجشنبه، 13 آذر 1404 - 08:41
در باشگاه خبرنگاران جوان آخرین اخبار انتخابات، حوادث، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، ورزشی، ایران، جهان و آمریکا را بخوانید. کلیپ، عکس، فیلم و نرم‌افزار دانلود کنید.
جشنواره،دانشگاه

حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه بازدید از جشنواره حرکت در دانشگاه تبریز با حضور در غرفه‌های مختلف، با دانشجویان شرکت‌کننده در این جشنواره گفت‌و‌گو کرد و از نزدیک در جریان فعالیت‌ها، پروژه‌ها، دستاورد‌ها و ایده‌های نوآورانه ارائه‌شده توسط انجمن‌های علمی دانشگاه‌های سراسر کشور قرار گرفت.
هجدهمین جشنواره ملی «حرکت» با حضور بیش از ۴۰۰ دانشجوی منتخب از ۱۱۰ دانشگاه کشور در دانشگاه تبریز در حال برگزاری است.