تأکید مدیرعامل پترول بر تکمیل هرچه سریعتر نخستین طرح تولید متیل آمین کشور
مدیرعامل گروه سرمایهگذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیجفارس (پترول) بر ضرورت تسریع روند تکمیل طرح پتروشیمی نگین سنقر بهعنوان نخستین طرح تولید متیل آمین کشور تأکید کرد.
مدیرعامل گروه سرمایهگذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیجفارس (پترول) بر ضرورت تسریع روند تکمیل طرح پتروشیمی نگین سنقر بهعنوان نخستین طرح تولید متیل آمین کشور تأکید کرد.
کد خبر: 750433 | ۱۴۰۴/۰۹/۱۲ ۱۹:۲۷:۵۹
به گزارش روابطعمومی پترول، حمیدرضا خلیلی در جریان بازدید از پروژه پتروشیمی نگین سنقر اظهار داشت: باید برنامه زمانبندی دقیق پروژه تهیه و با نظارت بیشتر کار شتاب بگیرد.
مدیرعامل پترول همچنین با درخواست ارائهشده درباره صدور مجوز انجام مطالعات امکانسنجی (FS) طرحهای پاییندست واحد متیل آمین موافقت کرد و گفت: توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی، بهویژه در مجتمعهای زیرمجموعه، از اولویتهای اصلی ما در پترول است.
در این بازدید که باهدف بررسی وضعیت فعلی پروژه و سرعتبخشی به فرایند اجرایی آن انجام شد، محمد عبداللهپور، عضو هیئتمدیره و معاونین پترول نیز حضور داشتند.
همچنین بهروز عباسی، مدیرعامل شرکت پتروشیمی نگین سنقر، گزارشی از آخرین وضعیت پروژه و اقدامات انجامشده برای بازگشت آن به ریل توسعه ارائه و تصریح کرد: تلاش ما این است که پروژه حائز اهمیت متیل آمین نگین سنقر که اولین در ایران است، در زمانبندی مقرر به بهرهبرداری برسد.