خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 12 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت!

اعتماد | همه | چهارشنبه، 12 آذر 1404 - 18:18
اعتراف یک نوجوان مصری به قتل و تکه‌تکه کردن جسد دوستش جنجال زیادی در رسانه‌های این کشور به پا کرده است.
مصري،اعتراف،دوستش،جنجال،هوش،ارتكاب

اعتراف یک نوجوان مصری به قتل و تکه‌تکه کردن جسد دوستش جنجال زیادی در رسانه‌های این کشور به پا کرده است.
کد خبر: 749482 | ۱۴۰۴/۰۹/۱۲ ۱۸:۰۰:۰۰
اعتراف یک نوجوان مصری به قتل و تکه‌تکه کردن جسد دوستش جنجال زیادی در رسانه‌های این کشور به پا کرده است.
به گزارش اعتمادآنلاین، به نقل از رسانه‌های مصری، متهم در اعترافات خود در مقابل دادستان اعلام کرد، به وسیله هوش مصنوعی راهی برای ارتکاب جنایت و تغییر صحنه جرم به منظور بر هم زدن روند تحقیقاتی یافت.
همین اعتراف کافی بود تا رسانه‌ها به مساله سوءاستفاده مجرمان از فناوری‌های نوین برای انجام جنایات خود از شیوه انجام آن گرفته تا نحوه فرار از مجازات بپردازند.
به نظر کارشناسان، ارتکاب این جرم برای کودکی که بیش از ۱۴ سال ندارد بسیار پیچیده است و این موضوع، بحث درباره تاثیر فناوری بر رفتار مجرمانه را پررنگ کرد.
بعضی از کارشناسان می‌گویند: «هوش مصنوعی یک شمشیر دولبه است و همه چیز به روش استفاده از آن، چه برای اهداف مثبت و چه برای اهداف منفی، بستگی دارد..»
چنان‌که محققان اعلام کرده‌اند، برخی از کاربران برای جست‌وجوی حمایت روانی یا عاطفی، به برنامه‌هایی مانند چت جی‌پی‌تی متوسل می‌شوند، به خصوص اگر در حلقه‌ اطرافیان خود از چنین حمایتی بی‌بهره باشند.