خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 12 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برد بزرگ بارسلونا مقابل اتلتیکو برای تثبیت صدرنشینی

مشرق | ورزشی | چهارشنبه، 12 آذر 1404 - 08:24
تیم فوتبال بارسلونا با پیروزی برابر اتلتیکو مادرید در هفته نوزدهم لالیگا، جایگاهش را در صدر جدول تثبیت کرد.
دقيقه،اتلتيكو،بارسلونا،گل،بازي،بارسا،شكست،نتيجه

به گزارش مشرق، در آغازین بازی هفته پانزدهم لالیگای اسپانیا و از ساعت ۲۳:۳۰ شب گذشته (سه‌شنبه) تیم فوتبال بارسلونا در ورزشگاه خانگی خود، نوکمپ میزبان اتلتیکومادرید بود و موفق شد میهمان سرشناس خود را با نتیجه ۳ بر یک شکست دهد.
برای بلوگرانا در این بازی؛ رافینیا (۲۶)، دنی اولمو (۶۵) و فران تورس (۶+۹۰) گلزنی کردند؛ ضمن اینکه روبرت لواندوفسکی نیز یک پنالتی به سود تیمش در دقیقه ۳۶ را خراب کرد.
تک گل روخی‌بلانکو نیز توسط الکس بائنا در دقیقه ۱۹ زده شد.
پیش‌بینی می‌شد نبرد تیم‌های اول و چهارم جدول از همان دقیقه اول جذاب دنبال شود.
به خصوص که بارسا این فرصت را داشت که با توجه به تساوی رئال، فاصله‌اش را در صدر با مادریدی‌ها بیشتر کند.
با این حال بازی با یک شوک برای هواداران بارسا آغاز شد و الکس بائنا در دقیقه ۱۹ اتلتیکو مادرید را در نیوکمپ پیش انداخت.
رافینیا اما در دقیقه ۲۶ گل مساوی بارسلونا را به ثمر رساند تا بازی یک - یک شود.
۱۰ دقیقه پس از گل بارسلونا بهترین فرصت را برای زدن گل دوم به دست آورد اما رابرت لواندوفسکی پنالتی را از دست داد تا نیمه اول با تساوی یک - یک تمام شود.
در نیمه دوم بارسا برای زدن گل برتری رو به جلو به بازی ادامه داد.
حملات آبی و اناری‌ها در دقیقه ۶۵ به نتیجه رسید و دنی اولمو، دروازه اتلتیکو را باز کرد تا بارسلونا ۲ بر یک پیش بیفتد.
در ادامه تلاش بارسلونا برای افزایش گل‌های زده و فشار اتلتیکو برای جبران گل خورده نتیجه‌ای نداشت.
فران تورس در دقیقه ۶+۹۰ دروازه اتلتیکو را باز کرد تا آبی و اناری‌ها در آستانه یک برد مهم قرار بگیرند.
در نهایت بارسلونا توانست با نتیجه ۳ بر یک اتلتیکو مادرید را شکست دهد و جایگاهش را در صدر جدول تثبیت کند.
بارسا با این برد ۳۷ امتیازی شد و با وجود یک بازی بیشتر، اختلافش را با رئال بیشتر کرد و به ۴ امتیاز رساند.
اتلتیکو هم با این شکست، ۳۱ امتیازی و در رده چهارم باقی ماند.