خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 11 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لژیونرها ایرانی مقابل رونالدو و النصر قرار می‌گیرند

مهر | ورزشی | سه شنبه، 11 آذر 1404 - 12:18
تیم فوتبال الوحده امارات با حضور بازیکنان ایرانی خود رو در روی النصر عربستان قرار خواهد گرفت.
تيم،النصر،دوستانه،امارات،فوتبال،الوحده،رونالدو

به گزارش خبرنگار مهر، تیم الوحده امارات با هدایت ژوزه مورایس سرمربی پرتغالی و سرمربی سابق سپاهان، خود را برای انجام یک دیدار دوستانه مهم آماده می‌کند.
این تیم که بازیکنان ایرانی مانند محمد قربانی، مبین دهقان و رضا غندی‌پور را در ترکیب دارد، روز چهارشنبه ۱۹ آذر در ورزشگاه آل نهیان ابوظبی به مصاف تیم نامدار النصر عربستان خواهد رفت.
این مسابقه دوستانه به دلیل حضور کریستیانو رونالدو ستاره بزرگ فوتبال جهان، از حساسیت و جذابیت ویژه‌ای برخوردار است و انتظار می‌رود با استقبال بالای هواداران فوتبال در امارات همراه شود.
الوحده که در هفته‌های اخیر عملکرد قابل قبولی داشته، این دیدار را فرصتی مهم برای ارزیابی وضعیت فنی تیم و آمادگی بازیکنانش پیش از ادامه رقابت‌های لیگ ادنوک امارات و لیگ نخبگان آسیا می‌داند.
در سوی دیگر، النصر نیز با جمعی از ستاره‌های بین‌المللی خود، از جمله رونالدو، به دنبال محک جدی در این بازی دوستانه است.
تقابل مورایس با تیمی قدرتمند همچون النصر می‌تواند یکی از دیدنی‌ترین مسابقات تدارکاتی نیم‌فصل در فوتبال منطقه باشد.