خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 10 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولویت پرداخت وام ضروری؛ آغاز ثبت نام وام های ضروری و شهریه از ۱۳ آذر

مهر | دانش و فناوری | دوشنبه، 10 آذر 1404 - 10:58
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت:اولویت پرداخت این وام‌ها(وام ضروری) با دانشجویانی است که سال گذشته ثبت‌نام کرده‌اند اما هنوز مبلغ وام را دریافت نکرده‌اند.
رفاهي،سرپرست،نوسازي

به گزارش خبرنگار مهر، شاپور رمضانی سرپرست صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با اشاره به آغاز ثبت‌نام وام‌های ضروری در نیم‌سال جاری اظهار کرد: اولویت پرداخت این وام‌ها با دانشجویانی است که سال گذشته ثبت‌نام کرده‌اند اما هنوز مبلغ وام را دریافت نکرده‌اند.
اختصاص بودجه برای نوسازی خوابگاه‌ها و توسعه زیرساخت‌های رفاهی
سرپرست صندوق رفاه دانشجویی همچنین از اختصاص بودجه ویژه برای تعمیر، تجهیز و نوسازی خوابگاه‌های دانشجویی، سالن‌های ورزشی و غذاخوری‌های دانشگاه خبر داد.
وی ابراز امیدواری کرد که با اجرای این طرح‌ها، سطح خدمات رفاهی دانشگاه‌ها به شکل قابل‌توجهی بهبود یابد.