خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 10 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش باران در برخی از مناطق کشور / کاهش غلظت آلاینده‌ها

اعتماد | همه | دوشنبه، 10 آذر 1404 - 08:29
امروز در برخی مناطق شمال‌غرب، غرب و ارتفاعات و دامنه جنوبی البرز افزایش ابر، بارش باران و وزش باد شدید موقت و در ارتفاعات برف پیش‌بینی می‌شود.
ارتفاعات،غرب،مناطق،دامنه

امروز در برخی مناطق شمال‌غرب، غرب و ارتفاعات و دامنه جنوبی البرز افزایش ابر، بارش باران و وزش باد شدید موقت و در ارتفاعات برف پیش‌بینی می‌شود.
کد خبر: 749930 | ۱۴۰۴/۰۹/۱۰ ۰۸:۲۷:۳۰
امروز غلظت آلاینده‌ها در مناطق شمال غرب و غرب و فردا در مناطق مرکزی و استان های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز کاهش می‌یابد.
به گزارش همشهری، با فعالیت سامانه بارشی، امروز در برخی مناطق شمال‌غرب، غرب و ارتفاعات و دامنه جنوبی البرز افزایش ابر، بارش باران و وزش باد شدید موقت و در ارتفاعات برف پیش‌بینی می‌شود.
این روند فردا در برخی مناطق اصفهان ، غرب ، سواحل دریای خزر و ارتفاعات و دامنه های زاگرس مرکزی و ارتفاعات شمال غرب ادامه خواهد داشت.
چهارشنبه و پنج‌شنبه نیز در نوار شمالی ، بخش هایی از مرکز و شمال شرق و دامنه های زاگرس مرکزی بارش پراکنده رخ خواهد داد.