خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 10 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرد هزارچهره کیش دستگیر شد

مشرق | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 10 آذر 1404 - 04:41
پلیس کیش با شناسایی هویت واقعی یک کلاهبردار متواری که با هویت‌های جعلی مبالغ زیادی از شهروندان دریافت کرده بود، موفق به دستگیری او شد.
كيش،پليس،آگاهي،جعلي،قاسمي

به گزارش مشرق، سرهنگ نبی‌اله قاسمی فرمانده پلیس آگاهی کیش، اعلام کرد: پس از آغاز بررسی‌های تخصصی برای دستگیری یک محکوم متواری در پرونده کلاهبرداری کارآگاهان پلیس آگاهی جزیره کیش اقدامات فنی و اطلاعاتی گسترده‌ای را انجام دادند.
وی افزود: بررسی‌ها نشان داد که متهم با استفاده از چندین هویت جعلی و راه‌اندازی شرکت‌های کاغذی لیزینگ خودرو توانسته بود اعتماد شهروندان را جلب کرده و مبالغ قابل توجهی از آنها در سطح کشور دریافت کند.
سرهنگ قاسمی گفت: در تحقیقات تکمیلی مشخص شد که این فرد دو هویت جعلی دیگر نیز داشته و با این هویت‌ها از دست قانون فرار کرده بود و این موضوع باعث سردرگمی مالباختگان در روند پیگیری‌های حقوقی شده بود.
فرمانده پلیس آگاهی کیش تصریح کرد: در نهایت با هوشیاری و پیگیری‌های مستمر پلیس کیش چهره واقعی متهم شناسایی شد و موضوع به مراجع ذیربط اعلام گردید.