خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساملوو: انتظار قهرمانی در لیگ ملت‌های والیبال را نداشتم/ رقابت‌های سختی در انتخابی المپیک، پیش روی ماست

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 26 تیر 1398 - 09:33
سرمربی تیم ملی والیبال روسیه در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: ایران، مکزیک و کوبا، حریفان ما در مسابقات انتخابی المپیک هستند و رقابت‌های بسیار سختی پیش روی ماست.
المپيك،بازي،تيم،انتخابي،پيشرفت،مسابقات،كوبا

توماس ساملوو در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در مورد پیروزی مقابل آمریکا و قهرمانی در لیگ ملت‌های 2019 اظهار داشت: ما در بازی نخست مرحله نهایی با نتیجه 3 بر صفر به آمریکا باختیم.
برنامه ما این بود که به چند بازیکن خود استراحت بدهیم چون 4 مسابقه متوالی پیش رو داشتیم و ممکن نبود که هر 4 بازی را با یک ترکیب به میدان برویم.
او در مورد کسب عنوان قهرمانی لیگ ملت‌ها گفت: حقیقتاً انتظار کسب چنین عنوانی را نداشتم.
تمرکز ما تنها روی پیشرفت تکنیکی و تاکتیکی بود.
در طول تورنمنت هم تلاش کردیم تا بازی به بازی پیشرفت کنیم.
سرمربی فنلاندی تیم ملی روسیه در مورد اینکه آیا با این بازیکنان جوان قدر به فتح سکوی المپیک خواهد بود یا خیر، تصریح کرد: اصلاً نمی‌خواهم به آینده دور فکر کنم.
در حال حاضر تیم استراحت می‌کند تا تمرینات را دوباره شروع کنیم.
برای به دست آوردن مدال المپیک باید کار کنیم و به پیشرفت ادامه دهیم.
ساملوو با اشاره به مسابقات انتخابی المپیک گفت: ایران، مکزیک و کوبا، حریفان ما در مسابقات انتخابی المپیک هستند.
ما می‌خواهیم در بهترین شرایط از آمادگی، وارد مسابقات شویم.
رقابت‌های بسیار سختی پیش روی ماست.
مرحله نخست انتخابی المپیک در گروه روسیه از 18 تا 21 مرداد 1398 با حضور ایران، مکزیک و کوبا و تیم میزبان برگزار می شود و تنها یک تیم راهی المپیک خواهد شد.
انتهای پیام/