خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 06 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۰۱۱۰ شماره ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی شد

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 06 آذر 1404 - 13:00
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا اعلام کرد: هموطنان برای مقابله با جرایم و مفاسد اقتصادی از این پس با شماره ۳۰۱۱۰ تماس بگیرند.
اقتصادي،پليس،ستاد،خبري،هموطنان،شماره،امنيت

باشگاه خبرنگاران جوان - سردار حسین رحیمی با بیان اینکه بهره گیری از ظرفیت عظیم هموطنان عزیزمان همواره راهگشا مفیده فایده است، اظهار داشت: پلیس امنیت اقتصادی با هدف ارتقاء سطح همکاری عمومی و افزایش آگاهی شهروندان و ایجاد تسهیل در ارتباط هموطنان شماره ستاد خبری را به ۳۰۱۱۰ راه اندازی کرد.
وی با تاکید بر اینکه این تغییر شماره به منظور ایجاد سهولت هر چه بیشتر در تماس و ارتباط مردم با ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی است، افزود: این ستاد خبری به منظور دریافت گزارشها و اطلاعات مردمی در راستای مقابله و مبارزه با انواع جرایم اقتصادی و قاچاق کالا و ارز راه اندازی شده است.
سردار رحیمی با تاکید بر اینکه راه اندازی ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی فراجا به منظور تسریع روند شناسایی و مقابله با جرایم اقتصادی در کشور صورت میگیرد بیان داشت هموطنان می‌توانند از طریق تماس با شماره ۳۰۱۱۰ اطلاعات و گزارشهای خود را در زمینه مفاسد و جرایم اقتصادی از قبیل احتکار زمین خواری پولشویی رشا و ارتشاء قاچاق کالا و ارز و دیگر موارد اقتصادی را به پلیس اطلاع دهند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با تاکید بر اینکه هموطنان گرامی میتوانند اخبار و اطلاعات خود را در خصوص جرایم و مفاسد اقتصادی از این پس با شماره جدید ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی فراجا ) شماره ۳۰۱۱۰ ) در میان بگذارند، افزود: همکاران ما در ستاد خبری پلیس بصورت شبانه روز آماده دریافت اخبا رو اطلاعات هموطنان هستند.
منبع: پلیس