خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش بینی برداشت ۱۹ هزار تن میوه هسته‌دار در کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 26 تیر 1398 - 08:38
‌مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد از پیش بینی برداشت ۱۹ هزار تن میوه از باغات هسته‌دار این استان خبر داد.
استان،تن،محصولات،هسته،بويراحمد،جهاد،كشاورزي،سطح،افزايش

‌مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد از پیش بینی برداشت ۱۹ هزار تن میوه از باغات هسته‌دار این استان خبر داد.
«زواره آزادپور» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا گفت: از این میزان ۱۵ هزار و ۸۴۰ تن هلو، یک هزار و ۲۵۰ تن آلو (بخارا، شابلون، کالیفرنیا و قطره طلا)، یک هزار و ۱۰۰ تن زردآلو، ۲۹۰ تن گیلاس و ۵۲۰ تن شلیل است.
وی افزود: شهرستان های بویراحمد و دنا بیشترین سطح زیر کشت محصولات هسته دار را دارند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در مجموع ۲ هزار و ۱۴۴ هکتار سطح زیر کشت محصولات هسته دار استان است که از این میزان یک هزار و ۳۷۰ هکتار بارور و ۷۷۳ هکتار در مرحله نونهالی و غیر بارور هستند.
آزادپور تصریح کرد: بخشی از این تولیدات در سطح استان مصرف می شود و بخشی نیز به استان های اصفهان، فارس و خوزستان ارسال می شود.
وی ادامه داد: در سالجاری با توجه به سرمازدگی کمتر، افزایش سطح باغات بارور استان و استفاده از ارقام تجاری و بازار پسند میزان تولید باغات هسته دار استان افزایش یافت.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در سال گذشته ۱۷ هزار و ۲۰ تن تولید محصولات هسته دار در استان داشتیم و در سال جاری به ۱۹ هزار تن رسیده که افزایش ۱۱ درصدی در این زمینه داشته ایم.
آزادپور بیان کرد: استفاده از نهال های استاندارد و مورد اطمینان و تغذیه اصولی، استفاده از روش های مبارزه تلفیقی علیه آفات و بیماری ها می تواند در افزایش این محصولات و بهتر شدن کیفیت آنها موثر باشد.
وی اضافه کرد: کسانی که علاقمند به احداث باغ محصولات هسته دار هستند می توانند به مراکز خدمات و مدیریت جهاد کشاورزی مراجعه کرده تا هم از پایه ها و نهال های مطمئن، سالم و با اصالت استفاده کنند و هم با مشاوران تغذیه گیاهی مشورت کنند.
انتهای پیام