خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 06 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واگذاری ۲۰۰۰ متر مربع زمین در مجموعه ورزشی آزادی به فدراسیون جودو

مهر | ورزشی | پنجشنبه، 06 آذر 1404 - 09:41
وزارت ورزش در ادامه واگذاری هایی که به منظور توسعه زیرساخت ها به فدراسیون های ورزشی دارد، دو هزار متر زمین در مجموعه ورزشی آزادی برای فدراسیون جودو اختصاص داد.
جودو،ورزشي،رشته

به گزارش خبرگزاری مهر، با دستور وزارت ورزش و جوانان و از طریق شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور، زمینی به مساحت ۲۰۰۰ متر مربع در مجموعه ورزشی آزادی به فدراسیون جودو جمهوری اسلامی ایران واگذار خواهد شد.
این واگذاری در راستای توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از گسترش رشته جودو انجام گرفته است که از این طریق بتوان مجموعه‌ای تخصصی برای تمرین، آموزش و استعدادیابی این رشته احداث شود تا زمینه‌ای برای پرورش قهرمانان آینده جودو فراهم شود.